veštačka trava na balkonu
 

Veštačka trava: kako da transformišite vašu terasu, balkon ili dvorište

 

U vreme pandemije, provodimo kod kuće više vremena nego ikad, zar ne? I tek sada uviđamo koliki je srećnik onaj ko ima bar kvadrat
balkona/terase/dvorišta…

Veštačka trava je odlično rešenje ako ovog proleća želite da osvežite vaš kutak pod vedrim nebom.

Veštačka trava u dvorištu - Ambient podne obloge

Gde se može postaviti veštačka trava

Zelena boja asocira na zdravlje i blagostanje pa veštačku travu možete da postavite na bilo kom mestu na kom želite da kreirate opuštenu, relaksirajuću atmosferu.

Veštačka trava se najčešće postavlja na terase kafića i restorana, oko bazena, na igralište ili u kancelarijskim delovima za odmor. Ovog proleća, preporučujemo da je postavite u vaš omiljeni kutak pod vedrim nebom – u dvorište ili na balkon/terasu!

veštačka trava na balkonu - Ambient podne obloge

Koje su prednosti veštačke trave

Nije samo lep detalj, već može dugoročno gledano da vam uštedi novac i vreme, te da vam pruži bezbednu podlogu za igru i druženje.

U kombinaciji sa prirodnim cvećem i zelenilom, učiniće prostor neodoljivim!

veštačka trava za spoljnu upotrebu, otporna na sve vremenske prilike

Malo vremena za održavanje

Ukoliko želite savršen travnjak uz minimalno održavanje, izaberite veštačku travu. Održavanje podrazumeva povremeno četkanje i pranje vodom.

Bezbedna podloga za igru i kućne ljubimce

Ako imate mališane, poslednje što želite je da budete zabrinuti za njihovo zdravlje i bezbednost, zar ne? Veštačka trava je sigurno, meko tlo, ne zahteva korišćenje hemikalija, a privlači decu da provode više vremena napolju.

 

veštačka trava pogodna za kućne ljubimce - Ambient podne obloge

Može da bude isplativa investicija

Istraživanja u Americi su pokazala da kuće koje imaju postavljenu veštačku travu vrede više na tržištu prilikom prodaje u odnosu na one koje imaju prirodan travnjak.

Ko zna, ovaj trend bi uskoro mogao da važi i kod nas – šta vi mislite?

Luksuzne kuće - veštačka trava

Lep dekorativni detalj

Zelenilo asocira na mir, blagostanje, zdravlje i dobru energiju. U uslovima kada svi manje putujemo, dašak zelenila je i više nego dobrodošao u našem domu!

U ponudi imamo veštačku travu proizvedenu u Holandiji

Veštačku travu iz naše ponude proizvodi moderna fabrika Betap iz Holandije. Ova dekorativna trava je veoma izdržljiva, lako se čisti, vatrootporna je i 100% podložna reciklaži. Otporna je na sve vremenske uslove: ne menja boju na suncu, dobro podnosi vlagu poput kiše i snega. Tretirana je tako da sprečava pojavu plesni. To čini veštačku travu idealnom podnom oblogom za terase, balkone, kancelarijske ulaze, dvorišta i igrališta

Koliko košta veštačka trava

Cena veštačke trave naših kolekcija varira od 542 rsd pa naviše u zavisnosti od visine i gustine kolekcije. Sve dostupne dezene i cene možete pogledati ovde, ili nas posetite u prodavnici kako biste videli dezene uživo.

Dotaknite ih i uverite se da deluju realistično! 🙂

veštačka trava, proizvedena u modernoj fabrici u Holandiji

Koliko vremena je potrebno za postavljanje veštačke trave

U proseku, našim podopolagačima (koje možete angažovati u našim prodajnim objektima) je potreban 1 dan da postave veštačku travu.

Za kraj

Izgleda realistično, obogaćuje vaš prostor, štedi vreme i bezbedna je za vaše mališane i kuće ljubimce! Više se ne dvoumite da li je veštačka trava pravi izbor za vaš prostor, zar ne? 🙂 

Gde možete kupiti veštačku travu

Naši prodajni objekti se nalaze u Novom Sadu, u Kragujevcu i u Subotici. Dođite da pogledate dezene i da izaberete onu nijansu koja je vama najprivlačnija.